Aspros

Crònica Lliga BQ

El dissabte 10 de març de 2018, es va disputar al pavelló Juanjo Garra de Lleida, la cinquena jornada de la lliga interclubs de bàsquet i última de la primera volta de la present temporada 2017-2018 que la Federació ACELL organitza a Lleida.

Aquesta segona jornada es van jugar 3 partits:

FORÇA LLEIDA ASPROS-ASVOLCALL DOWN LLEIDA: el partit va començar molt igualat, fins arribar a un empat a 14 al segon quart del partit; en aquest moment, els jugadors de l’ASVOLCALL Down Lleida van fer un parcial de 12-0 gràcies sobre tot a la seva profunditat de banqueta, que va deixar el partit casi sentenciat; tot i lluitar fins al final i emportar-se l’últim parcial, els jugadors del Força Lleida ASPROS no van poder remuntar, sent el marcador de  36-53  per l’ASVOLCALL Down Lleida.

CLUB ALBA-SALVADOR SEGUÍ: a priori era un partit que havia d’estar molt igualat, però les baixes dels de l’Urgell i els nous fitxatges dels del Segrià van ser arguments suficients perquè els jugadors de Salvador Seguí tinguessin un partit bastant còmode.  Resultat final de 18-29 favorable per l’equip de Salvador Seguí.

CB MOLLERUSSA ACUDAM-CB BALAGUER: el partit entre els dos últims classificats de la lliga va ser el més igualat i entretingut de tota la jornada. Tot i que els jugadors del Pla d’Urgell van començar molt forts fent un parcial de 12-4 al primer quart, els de la Noguera van reaccionar i remuntar el partit ficant-se dos punts per davant al final del tercer quart. A l’últim quart, els jugadors de Mollerussa van fer un parcial de 10-0 que no va ser definitiu, ja que els de la Noguera van tenir oportunitats de guanyar el partit fins a l’últim minut. Marcador final de 30-26 favorable a l’equip de CB Mollerussa ACUDAM.

Al final de la primera volta, Salvador Seguí finalitza com a líder sense perdre cap partit, seguit de l’ASVOLCALL DOWN LLEIDA i l’ALBA. El Força Lleida ASPROS queda a meitat de classificació seguit pel CB Mollerussa ACUDAM i el CB Balaguer.

La popera jornada es celebrarà el proper 14 d’abril al Pavelló Agnès Gregori de Lleida, en la que es jugaran 3 partits se la segona volta