Aspros

Acompanyant al capvespre de la vida

Des de fa uns mesos, diferents equips de professionals de l’entitat han format part d’un projecte focalitzat en l’envelliment de les persones amb discapacitat intel·lectual, conduït per una entitat de referència com la que és la Fundación Gil Gayarre. L’objectiu principal d’aquesta iniciativa ha estat oferir les eines i recursos adequats als i a les professionals d’Aspros per tal de fer un acompanyament de qualitat a les persones de l’entitat que es troben en un procés d’envelliment. Tot això, per assegurar que poden gaudir d’una bona qualitat de vida, amb les mateixes oportunitats vitals i drets que qualsevol altra persona.

Actualment ens trobem en la fase final d’aquest projecte i volem donar a conèixer tot allò que hem après i aplicat en aquesta matèria en el dia a dia dels diferents serveis. Per aquest motiu, celebrem la jornada “Acompanyant al capvespre de la vida”, on farem la presentació dels projectes que hem impulsat des de l’entitat.

  • Data: Dimarts, 5 de novembre de 2024
  • Hora: De 10h a 12:30h (arribada a les 9:30h)
  • Lloc: Edifici Federació Allem (Carrer Pere Cabrera 16. Soterrani. Lleida)
  • Inscripcions: https://forms.office.com/e/V5YWrB1CyT (per ordre d’arribada. Màxim 80 persones).

És un acte obert a professionals, persones amb discapacitat, famílies i agents de la xarxa amb vinculació al nostre sector.