Aspros

Trobada ocupacional

El passat dijous 14 març en jornada de matí,  en les instal·lacions del Club Tennis Urgell de Lleida és va celebrar la trobada ocupacional, dels centres adscrits a l’Allem. En aquesta ocasió la temàtica ha estat el Pàdel i  l’organitzador de la Trobada ha estat la Fundació Aspros, amb la col·laboració del C.T. Urgell  que a cedit els espais, la Federació Catalana de pàdel que ha donat material i els alumnes de cicle mitja  de conducció al medi natural del INS Oró que han dinamitzat les diferents activitats.

En la trobada han participat diferents  serveis de STO de la província de Lleida, amb un total d’uns 90 participants. Entre els que  han gaudit de la diada han estat el centre l’Estel de Balaguer (7 participants i 2 monitors) , Residència Sant Joan de Deu d’Almacelles  (7 participants i 2 monitores), Grup Alba de Tàrrega (8 participants i 1 monitora),  Talma de Juneda ( 8 participants i 1 monitora), i  la  Fundació Aspros de Lleida, amb un total de 48 participants i  8 monitors.  La trobada és va dividir  en dos nivells.

  • Nivell A, on es va fer una americana no competitiva amb  20  participants, que van jugar 4 partits de 20’ cada un.
  • Nivell B on havien 7 activitats de familiarització al pàdel, on van participar la resta  dels inscrits, passant tots per cada una de les estacions de forma rotativa en grupets organitzats.

En la part final de la matinal és van organitzar partits  inclusius entre monitors i residents. La trobada va acabar amb un dinar al restaurant del club “ AVB Restaurant” i un sorteig de material promocional de la Federació Catalana de pàdel.