Serveis per l'empresa

Servilògic

Experts en fer créixer el teu negoci des de fa 30 anys

Servilògic és un Centre Especial de Treball (CET), impulsat per la Fundació Aspros, on la cinquantena de persones que hi treballen són essencials, ja que són les peces fonamentals d’un engranatge que no funcionaria sense la seva implicació.

Des de Servilògic oferim serveis de gestió de magatzem: recepció de les mercaderies, ubicació, gestió d’estocs i picking, treballs de manipulació per condicionar el producte, així com la fase final d’expedició, càrrega i distribució del mateix.

Servilògic és la manera més ràpida i efectiva de fer créixer el teu negoci. Som experts en la gestió, emmagatzematge, manipulat i distribució de productes i posem al servei dels nostres clients les infraestructures i els recursos per fer-ho possible.

Contractant els nostres serveis col·labores en la tasca d’inclusió laboral i social de les persones amb discapacitat intel·lectual i en l’assoliment d’una qualitat de vida plena.

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.Confien en nosaltres