Aspros

PlusFresc es converteix en el nou patrocinador del Força Lleida Aspros

L’empresa lleidatana PlusFresc s’ha convertit en el nou patrocinador principal del Força Lleida Aspros, l’equip de bàsquet conjunt entre el Força Lleida i la nostra entitat. Un patrocini d’aquest nivell suposa un gran impuls i una aposta perla inclusió esportiva de les persones amb discapacitat intel·lectual.

La coordinadora d’activitats físiques i esportives de la Fundació Aspros, l’Anna Fillat, ha indicat que “des de l’entitat estem molt contents i contentes de poder formar part d’un equip de referència de bàsquet com el Força Lleida i comptar amb el seu suport. Els nostres jugadors i jugadores estan molt orgullosos i orgulloses de poder portar l’escut d’aquest club.”

Sobre el patrocini de Plusfresc, Fillat ha assegurat que “rebre el recolzament d’una gran empresa lleidatana com PlusFresc suposa una gran oportunitat per a les persones amb discapacitat intel·lectual i afavoreix la seva inclusió en l’àmbit esportiu”.

El Força Lleida Apros va començar el seu camí a la Lliga Interclubs de Lleida el 2014. Al llarg de la propera temporada, l’equip lluirà la imatge de PlusFresc a la seva equipació, que va presentar en un acte el 24 de maig al supermercat Sunka de la ciutat de Lleida.