Aspros

La Fundació Aspros rep el premi del Consell Social de la UdL en la categoria de Lideratge Social com a reconeixement a la seva trajectòria de 60 anys

La Fundació Aspros, entitat degana a les Terres de Lleida en l’àmbit de l’atenció a les persones amb discapacitat, ha rebut el premi del Consell Social de la Universitat de Lleida (UdL) en la categoria de Lideratge Social. En un acte que va tenir lloc a la sala Víctor Siurana de l’edifici del Rectorat de la UDL, l’entitat ha vist materialitzat un altre reconeixement a la seva trajectòria de 60 anys i a la tasca que ha dut a terme durant aquestes sis dècades a les Terres de Lleida en el seu àmbit d’activitat.

A l’acte de lliurament, hi han assistit el director executiu de la Fundació Aspros, Enric Herrera, el director d’Operacions i Transformació Digital, Àlex Martí, la directora de Responsabilitat Social Corporativa, Lourdes Mora, així com l’Emili Minguito, una persona que forma part de l’entitat des de fa quaranta anys.

L’Emili Minguito i l’Enric Herrera recolint el premi

Un 2022 per recordar

Al llarg d’aquest 2022, la Fundació Aspros ha dut a terme una sèrie d’activitats i iniciatives per a celebrar el seu 60è aniversari. Per exemple, s’ha creat el concepte ‘Les 12 raons d’Aspros’ i, a principis d’any, l’artista lleidatana Sonia Alins va crear una obra exclusiva commemorativa d’aquest aniversari. A més, durant l’any s’han celebrat tres esdeveniments dirigits als diferents públics de l’entitat, que han aplegat a més de 1.000 persones en total i que han tingut una gran repercussió mediàtica.