Aspros

Fundació Aspros estrena una llar a Alcalde Sol

FUNDACIÓ ONCE ES SUMA AL PROJECTE


El 19 de maig de 2020 vam inaugurar un nou centre d’acolliment residencial: La Llar Roma. La Llar situada al carrer Alcalde Sol 6 de Lleida, que acollirà a 12 persones, porta el nom de la nostra estimada companya Dolors Mascó, una persona molt especial per a la família d’Aspros que ens va deixar fa ja quatre anys.

Amb tota la il·lusió i compromís des de fa gairebé 60 anys, Fundació Aspros inverteix en projectes que faciliten a les persones amb discapacitat, viure en petites comunitats integrades a la ciutat per aconseguir la seva inserció en la comunitat i facilitar els seus desplaçaments de proximitat.

La rehabilitació d’aquesta llar ha estat finançada gràcies a una subvenció de la Diputació de Lleida i Fundació Once que, al costat de Fundació Aspros han invertit en aquest projecte. Gràcies a la col·laboració d’aquestes entitats, podem seguir sumant les oportunitats de donar un llar adequada a les necessitats de persones amb discapacitat fomentant la seva autonomia en la planificació i gestió de les seves activitats diàries i aquelles corresponents a la seva llar.

Amb aquesta última inauguració seguim creixent, ja comptem amb 11 centres en diferents barris de Lleida amb una capacitat per a 118 persones, per tant, agraïm la confiança i suport d’entitats com la Diputació de Lleida i Fundació Onze qui confien en la tasca que fem en benefici de les persones amb discapacitat a Lleida.