Ens ajudes a

plantar llavors
de futur?

Et convidem fer un gest simbòlic de solidaritat amb les persones amb discapacitat Intel·lectual o bé trastorn mental que, com tu, treballen i planten llavors per un futur sense Covid

Així ens ajudes a pal•liar l’impacte de la Covid-19

Fent un donatiu

a través de BIZUM

a l’apartat “Donatiu ONG” de la teva App, insereix el número d’ONG

00572

Recorda apuntar el teu nom i adreça a rsc@aspros.cat per enviar-te les llavors.

ESPERANÇA I SOLIDARITAT

Llavors de futur sense la COVID-19

Durant els últims tres mesos, hem passat dies molt durs i encara continuen amb el coronavirus. Perquè encara que tenim una discapacitat Intel·lectual o trastorn mental, sóm molt conscients del que passa i ens fem càrrec de la situació que ha provocat el coronavirus. Sort n’hem tingut dels nostres cuidadors, monitors, de les persones que ens ajuden i donen suport dia a dia. Professionals que tenen cura de la nostra salut i dels sentiments, de situacions que a vegades ens costa entendre a tots. Persones de la fundació que ens cuiden i ajuden sempre, al llarg de tota la vida.

Sabem que el que està passant amb la Covid és excepcional, perquè alguns companys han estat malalts i tothom ens ha cuidat molt i hem rebut una quantitat enorme d’afecte i suport cada dia, tant de dins, com de fora de l’entitat. De fet, durant les primeres setmanes del coronavirus, que estàvem tots més angoixats, vam fer esport, vam connectar-nos amb amics i familiars a través de les noves tecnologies i també vam plantar llavors i flors al balcó i a la finestra del menjador. Flors, julivert i d’altres plantes que encara estem cuidant i a poc a poc van sortint.  I ara ja estan creixent!

Per poder tornar a poc a poc a treballar i amb una certa normalitat, ara, ens cal molta col·laboració per ajudar a pal·liar les despeses produïdes amb la Covid-19, perquè ens hem quedat sense feina i amb molts menys ingressos a l’entitat i per no venir a demanar, quan tots estem afectats d’una manera o altra, hem pensat fer-ho d’una manera creativa, positiva i simbòlica.

Aportant valor.

Fes-nos un donatiu i et regalem llavors. Llavors de futur.

Llavors solidàries de l’empresa Semillas Batlle de Bell-lloc.

Un futur per a tots.

Gràcies

Recorda regar-les, cuidar-les i gaudir-les cada dia.

Ajuda’ns a fer difusió del repte!
Comparteix a les xarxes, fotos de com creixen les teves plantes i llavors amb hashtag:

#AsprosPlantemFutur