ODS I RSC

La nostra voluntat 茅s treballar en l鈥檃ssoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) El Pacte Mundial de Nacions Unides 茅s una crida a les empreses, organitzacions i ciutadania per alinear les nostres estrat猫gies i operacions en quatre grans 脿mbits: drets humans, normes laborals, medi ambient i lluita contra la corrupci贸. D鈥檃quests quatre principis, sorgeixen els 17 ODS, objectius de l鈥檃genda 2030.

Treball digne i creixement econ貌mic
Treballant amb Tecnosolucions, a m茅s, promous el creixement econ貌mic inclusiu i sostenible, donant feina a persones amb discapacitat.

Reducci贸 de les desigualtats

Fundaci贸 Aspros contribueix a la consecuci贸 de l鈥橝genda 2030 portant a terme programes per reduir les desigualtats i donar suport als col路lectius vulnerables, concretament al col路lectiu de persones amb discapacitat intel路lectual i al de persones amb malaltia mental.

Consum i producci贸 responsableReducci贸 i gesti贸 responsable dels residus. Tots hi guanyem.

Aliances

Un altre dels rols que hem liderat des de la Fundaci贸 Aspros ha estat impartir com a ponents, divulgaci贸 i sensibilitzaci贸 sobre la import脿ncia dels ODS per a transformar el m贸n i per alinear l鈥檃cci贸 dels poders p煤blics, les empreses i de la societat amb l鈥楢genda 2030.
  • Fundaci贸 ASPROS 茅s un operador confiable per a les administracions i el sector econ貌mic privat. Identificats com una organitzaci贸 amb experi猫ncia -60 anys- i solvent en desenvolupar la prestaci贸 de serveis de qualitat per a les persones amb discapacitat. Sent un soci fiable de pol铆tiques p煤bliques i un actor pro-actiu en l鈥櫭爉bit econ貌mic i empresarial. ODS 11 -16 -17
  • Fundaci贸 ASPROS 茅s una organitzaci贸 que genera confian莽a als familiars i tutors. I reporta valoracions d鈥檈levada satisfacci贸 d鈥檃quests col路lectius i dels serveis que ofereix a les persones vinculades a l鈥檈ntitat.聽 ODS 3聽 Salut i benestar.
  • Fundaci贸 ASPROS t茅 una clara vocaci贸 de servei p煤blic, que demostra per mitj脿 de la seva pol铆tica de transpar猫ncia i responsabilitat corporativa. Essent especialment identificable el nostre comprom铆s amb la sostenibilitat (econ貌mica, social i mediambiental). ODS 11-12-13-15-16
  • Totes les 脿rees de l鈥檈ntitat treballen en sobre l鈥檈ix de l鈥橝tenci贸 Centrada en la Persona ACP amb el model de prestaci贸 de suports per millorar la qualitat de vida de cadascuna de les persones, per mitj脿 d鈥檜n pla individual, a on s贸n elles les protagonistes del seu projecte vital.
  • Fundaci贸 Aspros subscriu els 17  Objectius de Desenvolupament Sostenible fixats en l鈥橝genda 2030 que Nacions Unides promou per a un m贸n just, sostenible i on no existeixen desigualtats i aix铆 ho trasllada als seus plans de treball i a les seves 脿rees d鈥檌ntervenci贸.

RSC

Des de Fundaci贸 Aspros facilitem a les empreses la sinergia amb el desenvolupament sostenible i la responsabilitat social empresarial.

Estem a la teva disposici贸 per ajudar-te amb la teva responsabilitat social, No dubtis en contactar-nos.  
Departament de Responsabilitat Social d鈥橝spros. 
 
[email protected] o b茅 al 973 27 80 87   

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/aspros.cat/tmp) in Unknown on line 0