ODS I RSC

La nostra voluntat és treballar en l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) El Pacte Mundial de Nacions Unides és una crida a les empreses, organitzacions i ciutadania per alinear les nostres estratègies i operacions en quatre grans àmbits: drets humans, normes laborals, medi ambient i lluita contra la corrupció. D’aquests quatre principis, sorgeixen els 17 ODS, objectius de l’agenda 2030.

Treball digne i creixement econòmic
Treballant amb Tecnosolucions, a més, promous el creixement econòmic inclusiu i sostenible, donant feina a persones amb discapacitat.

Reducció de les desigualtats

Fundació Aspros contribueix a la consecució de l’Agenda 2030 portant a terme programes per reduir les desigualtats i donar suport als col·lectius vulnerables, concretament al col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual i al de persones amb malaltia mental.

Consum i producció responsableReducció i gestió responsable dels residus. Tots hi guanyem.

Aliances

Un altre dels rols que hem liderat des de la Fundació Aspros ha estat impartir com a ponents, divulgació i sensibilització sobre la importància dels ODS per a transformar el món i per alinear l’acció dels poders públics, les empreses i de la societat amb l‘Agenda 2030.
  • Fundació ASPROS és un operador confiable per a les administracions i el sector econòmic privat. Identificats com una organització amb experiència -60 anys- i solvent en desenvolupar la prestació de serveis de qualitat per a les persones amb discapacitat. Sent un soci fiable de polítiques públiques i un actor pro-actiu en l’àmbit econòmic i empresarial. ODS 11 -16 -17
  • Fundació ASPROS és una organització que genera confiança als familiars i tutors. I reporta valoracions d’elevada satisfacció d’aquests col·lectius i dels serveis que ofereix a les persones vinculades a l’entitat.  ODS 3  Salut i benestar.
  • Fundació ASPROS té una clara vocació de servei públic, que demostra per mitjà de la seva política de transparència i responsabilitat corporativa. Essent especialment identificable el nostre compromís amb la sostenibilitat (econòmica, social i mediambiental). ODS 11-12-13-15-16
  • Totes les àrees de l’entitat treballen en sobre l’eix de l’Atenció Centrada en la Persona ACP amb el model de prestació de suports per millorar la qualitat de vida de cadascuna de les persones, per mitjà d’un pla individual, a on són elles les protagonistes del seu projecte vital.
  • Fundació Aspros subscriu els 17  Objectius de Desenvolupament Sostenible fixats en l’Agenda 2030 que Nacions Unides promou per a un món just, sostenible i on no existeixen desigualtats i així ho trasllada als seus plans de treball i a les seves àrees d’intervenció.

RSC

Des de Fundació Aspros facilitem a les empreses la sinergia amb el desenvolupament sostenible i la responsabilitat social empresarial.

Estem a la teva disposició per ajudar-te amb la teva responsabilitat social, No dubtis en contactar-nos.  
Departament de Responsabilitat Social d’Aspros. 
 
rsc@aspros.cat o bé al 973 27 80 87   

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/aspros.cat/tmp) in Unknown on line 0