Membres patronat

Membres del Patronat

FUNDACIÓ ASPROS

Jaume Herrera

President
Pare d’una persona atesa a ASPROS, amb diferents càrrecs en el patronat fins ser nomenat President de la Fundació l’any 2006. 
Actua com a Representant Legal de la Fundació, convoca i presideix amb els límits que senyalen els presents estatuts, totes les Assemblees Generals, reunions de la Junta Directiva i actes socials.
 

Miquel Llompart

Vicepresident
Titulat com a professor per l’Escola Normal de la Universitat Central de Barcelona. Visitador mèdic.
Compartint de la gerència de Cor Lleida (cardiologia).
Tresorer de la Junta Directiva de Down Lleida.
Pare d’una persona atesa a ASPROS.  

Rosa Maria Mejón

Vocal
Coordinadora de recursos assistencials a l’Hospital Vall d’Hebron.
Membre de diverses societats científiques de qualitat, gestió i actualment vicepresidenta de la Societat Catalana de Documentació mèdica. 
Vinculada a la Fundació des del 2019.

Marta Alòs

Vocal
Escriptora i política catalana. Diputada al Parlament de Catalunya per CIU. És tècnica en Banca i Assessorament Financer, tècnica en administració comptable, tècnica en màrqueting estratègic i operatiu per a empreses, estudis de la Llicenciatura d’Història.
Vinculada a la Fundació des del 2019.

Xavier Moix

Vocal
Llicenciat amb dret i advocat. 
Des de fa més de 20 anys vinculat amb la Fundació, actualment és membre de l’espai de reflexió ètica d’ ASPROS. 

Pere Blanco

Vocal
Doctor en psicopedagogia, professor i investigador del Grup Emergent de Recerca “Moviment humà” del departament de Didàctiques Específiques de la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida.
Pare d’una filla atesa als serveis de la Fundació Aspros des del 2007. 

Josep Vall

Vocal
Empresari lleidatà vinculat al món agroalimentari. Junt amb els seus germans Oscar i Meritxell dirigeix les empreses que formen part del grup familiar Vall Companys. Actualment és un dels grups empresarials del sector més grans d’Espanya i d’Europa.
Vinculat a la Fundació des del 2019. 

Enric Herrera

Vocal
Director executiu de Fundació Aspros, titulat en màster de EADA Business School en Economia i finances. La seva vinculació amb l’entitat és des de l’any 1994. Germà d’una persona atesa als serveis de Fundació Aspros. 

Raimon Bergós

Secretari (No Patró)
Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona. Diplomat pel Centre d’Estudis Universitaris Abad Oliva com a secretari de societats i expert tributari. Diplomat en Comunitats Europees per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona i el Patronat Catalunya Món. Vinculat des del 2005 com a advocat col·laborador extern de la Fundació.