Grups de treball i comissions

ERESS

Espai d'猫tica en serveis d'intervenci贸 social. L'any 2014 es constitueix l'espai, que es reuneix de forma bimensual. El grup est脿 integrat per 14 persones de diferents disciplines i amb rols diferents dins i fora de l'entitat, d'aquests 8 s贸n professionals de l'entitat i 6 s贸n persones externes.
L'ERESS 茅s un espai de reflexi贸 envers diferents dilemes 猫tics que es puguin generar a partir de la intervenci贸 i la pr脿ctica en els serveis de l'entitat. Poden arribar propostes a treballar des dels diferents serveis. Es regula a trav茅s d' un reglamant de r猫gim intern.

Grup de fisioterapeutes

6 participants de les quals 4 s贸n fisioterapeutes i 2 dinamitzadores de l'espai de treball, una psic貌loga i una llicenciada en educaci贸 f铆sica. El grup es constitueix l'any 2015 amb l'objecte de treball de forma unificada a l'entitat, compartir coneixements i formes de treballar.
Des d'aquest espais es dinamitzen 5 trobades anuals entre els diferents serveis, al voltant de temes com marxa, control postural, respiraci贸, estimulaci贸 sensorial i altres. Una de les trobades es realitza en algun entorn comunitari.

Estimulaci贸 sensorial

Es realitzen 3 sessions de treball a l'any entre professionals vinculats als 4 centres ocupacionals que gestiona l'entitat i liderat per una de les directores de servei ocupacional, es treballa i comparteixen els objectius i activitats de cada un dels serveis cada un d'ells compta amb una sala d'estimulaci贸 multisensorial (Snoezelen).

Grup de treball d'educaci贸 emocional

El grup est脿 integrat per 5 professionals vinculats als 4 centres ocupacionals que gestiona l'entitat, una d'elles amb funcions de dinamitzadora, essent una directora de servei ocupacional. Es mantenen 4 reunions a l'any, els professionals que hi participen treballen 茅s base a uns objectius anuals al voltant d'un tema vinculat a les emocions, hi ha dos intercanvis entre serveis dinamitzat per un dels membres del grup de treball.

Grup de treball "Pla integral d'atenci贸 a la salut en l'脿mbit de la sexo afectivitat"

Grup format al Juny del 2019, format per 10 membres. Compta amb diferents professionals amb titulacions en diferents disciplines i amb diferents rols dins de l'entitat, en formen part una persona atesa i membre del grup d'autogestors el grup est脿 liderat per una experta externa en l'脿mbit de la sexoafectiviat.
El grup t茅 un doble objectiu que s贸n la sensibilitzaci贸 i la capacitaci贸 vers la sexualitat de les persones amb discapacitat. Per tal de fer-ho efectiu es planteja una proposta que inclogui la creaci贸 d鈥檜n grup promotor, la formaci贸 dels professionals i realitzaci贸 de tallers de sexualitat dirigits a les persones usu脿ries.


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/aspros.cat/tmp) in Unknown on line 0