Grups de treball i comissions

ERESS

Espai d'ètica en serveis d'intervenció social. L'any 2014 es constitueix l'espai, que es reuneix de forma bimensual. El grup està integrat per 14 persones de diferents disciplines i amb rols diferents dins i fora de l'entitat, d'aquests 8 són professionals de l'entitat i 6 són persones externes.
L'ERESS és un espai de reflexió envers diferents dilemes ètics que es puguin generar a partir de la intervenció i la pràctica en els serveis de l'entitat. Poden arribar propostes a treballar des dels diferents serveis. Es regula a través d' un reglamant de règim intern.

Grup de fisioterapeutes

6 participants de les quals 4 són fisioterapeutes i 2 dinamitzadores de l'espai de treball, una psicòloga i una llicenciada en educació física. El grup es constitueix l'any 2015 amb l'objecte de treball de forma unificada a l'entitat, compartir coneixements i formes de treballar.
Des d'aquest espais es dinamitzen 5 trobades anuals entre els diferents serveis, al voltant de temes com marxa, control postural, respiració, estimulació sensorial i altres. Una de les trobades es realitza en algun entorn comunitari.

Estimulació sensorial

Es realitzen 3 sessions de treball a l'any entre professionals vinculats als 4 centres ocupacionals que gestiona l'entitat i liderat per una de les directores de servei ocupacional, es treballa i comparteixen els objectius i activitats de cada un dels serveis cada un d'ells compta amb una sala d'estimulació multisensorial (Snoezelen).

Grup de treball d'educació emocional

El grup està integrat per 5 professionals vinculats als 4 centres ocupacionals que gestiona l'entitat, una d'elles amb funcions de dinamitzadora, essent una directora de servei ocupacional. Es mantenen 4 reunions a l'any, els professionals que hi participen treballen és base a uns objectius anuals al voltant d'un tema vinculat a les emocions, hi ha dos intercanvis entre serveis dinamitzat per un dels membres del grup de treball.

Grup de treball "Pla integral d'atenció a la salut en l'àmbit de la sexo afectivitat"

Grup format al Juny del 2019, format per 10 membres. Compta amb diferents professionals amb titulacions en diferents disciplines i amb diferents rols dins de l'entitat, en formen part una persona atesa i membre del grup d'autogestors el grup està liderat per una experta externa en l'àmbit de la sexoafectiviat.
El grup té un doble objectiu que són la sensibilització i la capacitació vers la sexualitat de les persones amb discapacitat. Per tal de fer-ho efectiu es planteja una proposta que inclogui la creació d’un grup promotor, la formació dels professionals i realització de tallers de sexualitat dirigits a les persones usuàries.


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/aspros.cat/tmp) in Unknown on line 0