Bases Concurs Facebook

Bases Legals Concurs Facebook Aspros

  • Titular:聽FUNDACI脫 PRIVADA ASPROS (d’ara endavant ASPROS)
  • Domicili social:聽Av. de Madrid n潞 21 altell B, 25002 Lleida
  • Tel猫fon:聽 (34) 973 278 087
  • Fax:聽 (34) 973 278 211
  • CIF:聽 G-43604628

Dades d’inscripci贸 en el Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya: n潞 1414

El present Av铆s Legal pret茅n regular l’acc茅s als concursos a la p脿gina de facebook d’Aspros per part dels Usuaris sobre la base dels seg眉ents termes:

Aquestes dates marcaran la validesa de les sol路licituds de participaci贸 enviades pels usuaris. D’aquesta manera, la data de finalitzaci贸 del termini de participaci贸 茅s el dia 17 de juny de 2018 a les 12:00 hores, els registres d’usuaris que siguin posteriors a aquesta data no podrien entrar a la promoci贸.

Aquest concurs consisteix en fer un m’agrada tant a la fan page d’Aspros, com al Post del concurs i deixar un comentari. No 茅s obligatori compartir la publicaci贸, tot i que us animem a fer-ho.

3.1. A l’efecte del compliment del disposat en la Llei Org脿nica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecci贸 de Dades de Car脿cter Personal i de la seva normativa de desenvolupament, ASPROS informa que totes les dades de car脿cter personal que els usuaris facilitin a trav茅s del website o per qualsevol altre canal de comunicaci贸 passaran a formar part d’un fitxer de CONTACTES, degudament legalitzat i legitimat davant l’Ag猫ncia Espanyola de Protecci贸 de Dades, essent ASPROS el seu ritular i responsable. La finalitat del fitxer 茅s permetre la gesti贸 dels usuaris, aix铆 com permetre la localitzaci贸 i comunicaci贸 amb els mateixos per gestionar les consultes formulades per aquests; per al correcte manteniment de les relacions comercials o professionals que hi hagu茅s o poguessin existir, aix铆 com per a l’enviament d’informaci贸 que pogu茅s ser del seu inter猫s o hagu茅s sol路licitat.
3.2. ASPROS garanteix la protecci贸 i privadesa de les dades aportades pels usuaris implantant les mesures de seguretat requerides per la normativa vigent, en particular les contingudes en el Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre, i dirigides a impedir la p猫rdua, manipulaci贸 de les dades o accessos no autoritzats. Malgrat haver-se adoptat les mesures t猫cniques per assegurar la seguretat de les comunicacions, l’usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat a internet no s贸n inexpugnables.
3.3. El subministrament de dades personals err貌nies o falses o la no acceptaci贸 de la present 鈥楶ol铆tica de Protecci贸 de Dades鈥 suposa la impossibilitat de rebre la correcta atenci贸 per part d鈥ASPROS a les consultes, sol路licituds, dubtes, suggeriments o qualsevol tipus de comunicaci贸 que hagu茅s pogut realitzar l’usuari, sense perjudici de les altres accions que procedeixin en Dret.
3.4. ASPROS quedar脿 autoritzat a cedir a tercers les dades facilitades per l’usuari quan siguin necess脿ries per al compliment d’un fet que vingui imposat per una norma amb rang de llei o una norma de dret comunitari.
3.5. Els usuaris podran exercitar els seu dret d’acc茅s, rectificaci贸, cancel&laci贸 i oposici贸 en els termes legals a trav茅s d’un dels seg眉ents procediments:
Mitjan莽ant escrit presentat al domicili social a dalt indicat especificant el dret a exercir i aportant c貌pia del DNI o un altre document acreditatiu.
Mitjan莽ant escrit dirigit a [email protected] especificant el dret a exercir i adjuntant c貌pia del DNI o un altre document acreditatiu del sol路licitant.

El sorteig 茅s realitzar脿 durant la setmana聽 del 18 de juny i 茅s publicar脿 al facebook d’Aspros. Hi haur脿 1 guanyador.

S’escolliran 2 suplents per si el guanyador no recull el seu premi.

El premi consisteix en una inscripci贸 gratuita a la 5a Cursa “Nosaltres Tamb茅 Podem” en la modalitat que es collegi el guanyador, 10k, 5k, caminada o infantil.

El nom del guanyador es publicar脿 el 25 de juny al facebook d’aspros, i aquest haur脿 de contactar amb Aspros en un temps m脿xim de 24 hores al correu [email protected] En cas de no ser aix铆 passaria el premi al suplent.

Els guanyadors i suplents hauran d’acceptar que el seu nom d’usuari i foto de perfil p煤blica de Twitter o de Facebook es publiquin en els perfils o altres llocs web de l’organitzaci贸 per comunicar els guanyadors de la promoci贸.