Àrea empresarial

Centre Especial de Treball

És un compromís fundacional d’Aspros comptar amb línies de negoci que generin oportunitats laborals. Per fer sostenible la seva missió, totes les divisions es cenyeixen a plans de producció eficaços i mediambientalment rigorosos, amb l’objectiu de guanyar rendibilitat. La seva finalitat és la creació de llocs de treball estables, ajustats a la realitat del mercat i orientats a la integració de les persones amb discapacitat. Les seccions del CET són:

Parcs i Jardins

Serveis de jardineria i medi ambient per a particulars, empreses i administracions públiques. Es realitzen tasques de construcció i manteniment de noves zones enjardinades, reforestació, manteniment i zones forestals. 

Servilògic

S’ofereix un servei de gestió de magatzem: recepció de mercaderies, ubicació, la gestió d’estocs i el picking, treballs de manipulació per condicionar el producte així com la fase final d’expedició, carrega i distribució del mateix

Tecnosolucions

Es realitzen treballs de custòdia, digitalització, destrucció confidencial, comandes periòdiques de documentació, etc. El servei està dirigit a empreses públiques, privades i a particular.

FemCatering

Es realitzen serveis de gestió de bar i menjador de llars de jubilats municipals d’Ajuntament de Lleida. També servei de càtering per a tota mena d’esdeveniments empresarials i institucionals.


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/aspros.cat/tmp) in Unknown on line 0