Acolliment

脌rea d'Acolliment Residencial

L鈥檕bjectiu i principal activitat que desenvolupa l鈥櫭rea d鈥橝colliment Residencial 茅s la provisi贸 d鈥檜n servei substitutori de la llar pel fet de ser impossible o desaconsellable viure en la pr貌pia. Millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel路lectual i les seves fam铆lies.

Les Llar-Resid猫ncies s贸n el pilar essencial del projecte i comprom铆s social de la Fundaci贸 Aspros. Fou iniciat en el Complex 鈥淐asa Nostra鈥 a Sudanell (Segri脿) com pedra fonamental del desenvolupament i modernitzaci贸 aconseguit fins el present, creant ens els darrers anys, una 脿mplia Xarxa de Serveis Integrals.

El fet d’haver aconseguit que les prestacions que d贸na la Fundaci贸 Aspros siguin diverses dins una aut猫ntica xarxa de serveis permet que, els diferents canvis en el desenvolupament de la vida de les persones que hi s贸n ateses puguin continuar gaudint d’aquesta atenci贸 en Llars-Resid猫ncies i/o Resid猫ncies de la pr貌pia Fundaci贸, garantint aix铆, poder continuar sentint l’afecte i caliu hum脿 dels que sempre han estat atenent-los i convivint amb ells.

Les Nostres Resid猫ncies


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/aspros.cat/tmp) in Unknown on line 0