Acolliment

Àrea d'Acolliment Residencial

L’objectiu i principal activitat que desenvolupa l’Àrea d’Acolliment Residencial és la provisió d’un servei substitutori de la llar pel fet de ser impossible o desaconsellable viure en la pròpia. Millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies.

Les Llar-Residències són el pilar essencial del projecte i compromís social de la Fundació Aspros. Fou iniciat en el Complex “Casa Nostra” a Sudanell (Segrià) com pedra fonamental del desenvolupament i modernització aconseguit fins el present, creant ens els darrers anys, una àmplia Xarxa de Serveis Integrals.

El fet d’haver aconseguit que les prestacions que dóna la Fundació Aspros siguin diverses dins una autèntica xarxa de serveis permet que, els diferents canvis en el desenvolupament de la vida de les persones que hi són ateses puguin continuar gaudint d’aquesta atenció en Llars-Residències i/o Residències de la pròpia Fundació, garantint així, poder continuar sentint l’afecte i caliu humà dels que sempre han estat atenent-los i convivint amb ells.

Les Nostres Residències