Residència Especialitzada Empresseguera

navega per les residències


Empresseguera

Partida Empresseguera - Lleida (Segrià).

La residència Empresseguera, és un entorn substitutiu a la llar de persones adultes d’ambdós sexes que tenen discapacitat intel•lectual amb necessitats de suport generalitzat amb i sense trastorns de conducta.

L’Objectiu general és facilitar un entorn adaptat a les necessitats d’assistència al conjunt de les activitats de la vida diària, atenent les necessitats individualitzades de rehabilitació i terapèutiques.

Proporcionar una bona qualitat de vida als residents i atendre totes les necessitats individuals de la persona, tenint cura dels tractaments corresponents.

És una residència que disposa d’un entorn enjardinat i ampli espai per activitats diverses. La ubicació del centre permet que les persones que s’hi atenen gaudeixin d’unes condicions immillorables per poder assolir els seus objectius terapèutics.

Està envoltada de camps de cultiu de fruiters i petits xalets, en una zona poc massificada urbanísticament que facilita passejos sense cap perill en l’entorn. La seva proximitat al casc urbà facilita el desplaçament i l’accés als serveis de la ciutat de manera fàcil i còmoda per als usuaris, personal i familiars.

L’atenció a les persones ateses està basada en una programació centrada en la persona, amb activitats adients a les seves necessitats.