Formació i inserció - Activa't

Programa Incorpora

Què oferim?

Des del Programa Incorpora impulsem la integració sociolaboral de les persones amb risc d’exclusió social perquè puguin trobar una oportunitat laboral a les empreses del territori de Lleida i comarques. 

La nostra metodologia és el treball en xarxa per tal d’aconseguir els millors candidats per les demandes del mercat laboral

La xarxa Incorpora de Lleida està formada per 10 entitats socials. A la Fundació Aspros comptem amb la Coordinadora Territorial de les Terres de Lleida i amb una tècnica d’inserció sociolaboral.

Empreses

Les ajudem a obtenir els millors professionals i les acompanyem abans, durants i després de la inserció laboral. A més, oferim un assessorament en temes fiscals i de Responsabilitat Social Corporativa (RSC).

Persones

Oferim oportunitats laborals a les persones més vulnerables a partir d’itineraris d’inserció sociolaboral personalitzats.

Professionals

Disposem d’eines i recursos per a la millora de les competències i la professionalització de tots els professionals que formen part del Programa Incorpora.