Reglament 4a Cursa Aspros Bonpreu-Esclat "Nosaltres també podem"

1.- La inscripció està oberta a tothom des dels 0 anys als 99 i suposa l’acceptació del reglament i el circuit de la cursa.

2.- Aquest any com a novetat hi haurà una cursa de 10 km , el circuit (veure documents adjunts) serà 60 % terra i 40 % asfalt. Premis per gènere i categoria absoluta.

3.- La cursa consta d’un circuit (veure document adjunt) de 5 km que es podrà fer caminant i corrent a partir de la categoria cadet (aquesta inclosa) fins a veterans (+40). Transcorrerà el 70% per asfalt i el 30% per terra tot pels voltants del Parc de l’Aigua i Copa d’Or.

4.- Les categories infantils correran per un circuit de 100% de terra. Infantils (2000 m) Els alevins correran 1500 metres. Els benjamins 1000 metres. Els pre-benjamins correran 500 metres. I p5, p4 i p3 entre 50 i 200 metres.

5.- Les edats de cada categoria són que estableix el Consell Esportiu del Segrià.

6.- L’organització podrà ajuntar algunes categories o gènere en cas de que hagi molt poca inscripció.

7.- L’horari de sortida de la cursa i la caminada serà a les 10.00h. Les curses infantils seran a partir de les 11.15 h començant per la categoria aleví i seguint per les inferiors.

8.- Les categories es diferenciaran per masculí i femení.

9.- Els tres primers classificats de cada categoria femení/masculí rebran un premi i tots els participants una bossa d’obsequis gentilesa dels nostres col·laboradors. També hi haurà sorteig entre tots els participants.

10.- Si alguna cursa no té suficients participants l'organització podrà ajuntar categories en el moment de realitzar-se, igual que masculí i femení, encara que els premis es faran per separat.

11.- Els circuits estaran senyalitzats amb cintes i voluntaris.

12.- Els nens amb dorsal a part de participar en la cursa, tindran la possibilitat de gaudir d'altres activitats infantils com taller de maquillatge, tir amb arc, jocs tradicionals i altres sorpreses

13.- Les inscripcions es tancaran el dia 15 setembre 15 h. o un cop assolit els 1000 inscrits. S’admetran inscripcions el mateix dia de la cursa en cas especial i puntual. Fins el 31 agost la cursa té els preus de l’any passat. A partir de la data hi haurà un increment. Veure preus a la pàgina web de la cursa. aspros.cat/cursa-2017/

14.- Les persones que no cuidin l’entorn, no completi la totalitat del recorregut o demostrin una actitud inadequada seran desqualificades. També poden ser motius de desqualificació els següents comportaments:

 • No realitzar tot el recorregut a peu pel lloc marcat per l’organització.
 • No portar el dorsal visible.
 • No prestar auxili a qualsevol participant que pugui patir algun accident.
 • Rebre ajuda externa.
 • 15.- La recollida de dorsals es farà el mateix dia de la cursa dins a 1 hora abans del començament de la prova.

  16.- Hi haurà avituallament líquid i sòlid al final de la cursa. També servei de bar.

  17.- Els participants tindran a la seva disposició wc al Museu de l’Aigua.

  18.- L’organització es reserva el dret de modificar qualsevol part del circuit i horaris de les curses.

  19.- Les reclamacions hauran de fer-se per escrit. La decisió de l’organització serà inapel·lable.

  20.- Els organitzadors no es responsabilitzaran dels danys físics o morals que qualsevol participant pugui patir o causar a tercers. Tampoc de pèrdues materials. Hi haurà un servei mèdic i assegurança pels corredors pel dia de la cursa.

  21.- El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la cursa, encara que l’organització es reserva el dret d’anul·lar alguna activitat si així ho creu convenient.


  Tot i així, l’organització té contractada una pòlissa de responsabilitat civil, el servei mèdic i una assegurança per participar durant el mateix dia de la cursa.

   
  Tornar Cursa

  Empreses col·laboradores amb la cursa caminada Nosaltres també podem.

  tots els col·laboradors


  Col·laboradors

  Organitza