4a Cursa "Aspros Bonpreu-Esclat" Suma-t'hi!

Informació 4a Cursa

A causa de l’èxit de les anteriors edicions, els usuaris d'ASPROS s’han engrescat a repetir una vegada més aquesta experiència, guiats de professionals que voluntàriament els acompanyen per fer realitat aquest projecte: “NOSALTRES TAMBÉ PODEM”.

Aquest any canviem d'ubicació, oferim la primera cursa popular que tindrà lloc al Parc de l'Aigua. Es realitzarà el 17 de setembre al llarg del matí. Proposem fer diverses modalitats de curses: una caminant de 5 kmperquè pugui gaudir tota la família; 5 km ó 10km corrent per a les categories d’infantil, sèniors i veterans; i recorreguts adaptats per a categories inferiors com P3, P4, P5, prebenjamí, benjamí i aleví. Es distingiran els sexes en totes les categories.

Hi haurà premis per als primers classificats i obsequis per a tots els participants.

Per completar aquest esdeveniment, s’ha preparat una festa on hi haurà zones d’animació per als més petits, classes d’escalfament i estiraments i altres sorpreses més, com inflables i una butifarrada per a tots els participants.

Els recursos humans amb què comptem per l’organització són uns 25 usuaris i molts professionals. També disposem d’un nombre elevat de voluntaris (entre 80-100 persones).

Els nostres protagonistes estan preparant aquesta diada amb molta il·lusió perquè tots en puguem gaudir i a la vegada que contribueixen a fomentar la participació de les activitats esportives i saludables en la nostra ciutat.

Us animem a participar-hi i us agraïm per endavant que compartiu amb nosaltres aquest dia tan especial.


 


Cartell 4a Cursa


Mapa de la Cursa


Categories


Formularis disponibles

Cursa 10 Km    14 €

Suma-t'hi

Cursa 10 Km    13 €

Suma-t'hi

Cursa 5 Km    12 €

Suma-t'hi

Cursa 5 Km    11 €

Suma-t'hi
Popular

Caminada    8 €

Suma-t'hi

Infantil + Jocs    4 €

Suma-t'hi
  • Pensant en ells
  • Jocs Tradicionals
  • Accés inflables
  • Diferents distàncies
  • Llistat d'inscrits

Empreses que sumen valor amb la cursa caminada Nosaltres també podem.

Organització

Organitzadors Especials

Organitza


Patrocinadors


Col·laboradors