Històric d'activitats

Març 2016

Febrer 2016

Gener 2016

2016

Desembre 2015

Novembre 2015

Octube 2015

Agost 2015

Juliol 2015

Juny 2015

Maig 2015

Abril 2015

Música i Ball a Sorigué

Que soni la música! I va sonar. Fa unes setmanes, al Centre Sorigué ens van visitar el Benji, l’Òscar i el Juanjo. Gràcies a ells, vam gaudir d’un concert, en el qual vam cantar, ballar i tocar els seus instruments. Fins i tot els hi vam demanar autògrafs als músics. Quin matí més ben aprofitat!

Març 2015

La 3a per L'Àlex

Diumenge 8 de març varem realitzar "La 3a per l'Àlex". Va ser una jornada molt maca en la qual tothom hi va gaudir al màxim. Agrair a tots i a totes la vostra participació i col·laboració per haver-ho fet possible un altre any més! Ens veiem a la propera!!!

Us deixem un recull d’imatges!

Febrer 2015

Un Carnestoltes de set dies a Empresseguera

A la Residència Empresseguera aquest any vam allargar el Carnestoltes una setmana. Calia que ho féssim bé perquè tornés l’any vinent! Per fer-li cas, vam preparar una trapelleria o broma diària. Com que per Carnaval tot s’hi val, doncs ho vam aprofitar. Ho vam rematar amb una festa final el dia 23 de febrer amb una temàtica referent al clima i al temps.

Taller 112

El 112 és el número de telèfon per trucar a urgències i ahir es celebrava el Dia Europeu del Número 112 a tot Europa. El Centre La Coma va acollir una xerrada informativa sobre totes les funcionalitats d’aquest número que ja fa 20 anys que existeix i que permet trucar des de tots els països de la Unió Europea però que molta gent encara no sap com funciona. Una xerrada molt útil.

Us deixem un recull d’imatges!

Mondongo al Complex Casa Nostra

Un grup de nois i noies del Centre “La Coma i Francesc Macià” vam participar el passat 5 de febrer en una festa gastronòmica al Centre “Casa Nostra” de Sudanell. Ens hi van convidar els nostres companys d'allí i vam fer junts el típic mondongo.

Va ser genial i ja tenim ganes de provar tot el que vam preparar. Esperem poder repetir l'experiència ben aviat.

Gener 2015

Desembre 2014