II Torneig Padel Treballadors d’ASPROS

II Torneig Padel Treballadors d’ASPROS

El passat dijous 6 de desembre es va celebrar el II Torneig de Pàdel de treballadors d’Aspros. En aquest cas l’esdeveniment es va dur a terme en les pistes del pàdel del Waps Padel & Sports , a Torrefarrera. Durant tot el matí un total de 20 treballadors van estar jugant una competició anomenada americana, que consisteix en jugar tots contra tots i amb tots, amb la finalitat de passar una estona lúdica fent esport. Els assistents van estar jugant durant dues hores, i van poder gaudir d’una samarreta commemorativa del dia i un petit sorteig amb alguns detalls.

Comparteix aquesta publicació

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada