Special Olympics

Special Olympics

Del 4 al 7 d’octubre del 2018 , la Fundació Aspros va participar als Jocs Esportius Special Olympics que es van celebrar a la Seu d’Urgell i Andorra.  La representació de la nostra entitat va ser una de les més nombroses amb 48 esportistes 7 monitors/es i una delegada. Els resultats van ser molt bons,  on podem destacar la medalla d’or de l’equip de bàsquet,  i els nombrosos pòdiums amb petanca , aconseguint una triple medalla d’or , dos  triples medalles de plata  i una medalla de bronze. Els dos equips de futbol sala van aconseguir  2 meritoris tercers llocs.  En esports individuals també es va pujar al pòdium  amb medalla d’or de bàdminton, plata en bàdminton i tennis taula, i bronze novament en bàdminton. Van ser dies plens d’esport i emocions amb altres activitats paral.leles que comportaven els jocs.

Comparteix aquesta publicació

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada