Torneig MIC Integra 2018

Torneig MIC Integra 2018

Un equip de la Fundació Aspros  va participar per quart any consecutiu al Torneig MIC Integra, que es va dur a terme en les terres gironines. Aquest any l’equip ha estat de  10 jugadors  1 jugadora i 2 entrenadores, procedents de Llars Urbanes i del Centre la Coma. Aquest campionat es dur a terme amb el suport de l’Obra Social de la Caixa i organitzat per MIC Sports. Aquest campioant té equips, procedents de totes les provincies catalanes, preferentment de Girona i Barcelona , però també de Tarragona i un de Lleida. La magnitud en quantitat i qualitat cada any és millor. Aquest any han estreant nou format, amb un prelimirar per grups que determinava una segona fase, on els equips es distrbuïen en lliga or, plata i bronze. Mentre en la cetagoria or i campions asboluts van estar l’equip Units Terres de l’Ebre , la Fundació Aspros va aconseguir guanyar en la categoria bronze.

Comparteix aquesta publicació

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada