La tasca d’integració de la Fundació Aspros, avui a ‘El debat de Lleida Activa’

La tasca d’integració de la Fundació Aspros, avui a ‘El debat de Lleida Activa’

És l’entitat degana de Lleida en l’àmbit de l’atenció a les persones amb capacitats intel·lectuals diferents (discapacitats, en llenguatge administratiu) i una gran família que agrupa fins a 500 lleidatans i lleidatanes, assistits per 400 professionals i 800 socis.

La seua tasca és bàsicament integradora, però sense oblidar que la integració passa per incardinar-se també en àmbits com el mercat, per tal de ser productius, de competir en el més ampli i generós sentit de la paraula. Per això ha posat en marxa serveis tecnològics i de logística que acompanyen al ja tradicional de jardineria i manteniment i creació de parcs.

Estem parlant de la Fundació Aspros, protagonista avui d’El debat de Lleida Activa (15.00 h, Lleida TV). Enric Herrera, director executiu d’Aspros, protagonitza l’entrevista, mentre que a la taula redona intervindran responsables de diferents àmbits de la Fundació.

Share this post

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.