Campionat Territorial de l’Acell de Bàsquet

Campionat Territorial de l’Acell de Bàsquet

El passat dissabte 3 de febrer, durant tot el matí, és va celebrar el Campionat Territorial de l’Acell de Bàsquet. La Fundació Aspros va participar amb un total de 29 esportistes, que es van repartir amb 2 equips de bàsquet i proves individuals.

Els resultats van estar molt bons, aconseguint un total de 1 medalla d’or, 2 de plata, 2 de bronze. En quant als equips que són vinculats amb els Força Lleida, en les dues categories és va aconseguir una meritòria segona posició, ja que tots els partits van ser molt igualats.

Els participants van ser del Complex Casa Nostra, Empresseguera, Llars Urbanes i Migpensionistes del STO Ciutat Campus.

Crònica del partit

 

Share this post

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.